Ana Loredana Predescu: După zeci ani de existenţă pe străzile noastre, Poliţia locală a reusit o disoluție a autorității și generarea unui efect de subminare a Politiei Nationale

Ana Loredana Predescu afirmă că, după zeci ani de existenţă pe străzile noastre, Poliţia locală a reusit o disoluție a autorității și generarea unui efect de subminare a Politiei Nationale.
  • ”Reorganizare prin desființare și eventual, reorganizarea ei în Corpul gardienilor publici, în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.
După zeci ani de existenţă pe străzile noastre, Poliţia locală a reusit o disoluție a autorității și generarea unui efect de subminare a Politiei Nationale. Dar mai ales a reuşit ostilizarea opiniei publice prin fapte de discriminare, hărțuire și persecuție a cetățeanilor, amplificând gradul de neîncredere al acestora vizavi de abuzurile ce se pot comite și s-au comis de către primarii care au în subordine poliția locală, devenită în multe situații instrument de opresiune și control.
Later edit:
Cum să respecte ca funcționari ai aparatului administrativ un cetățean simplu, dacă nu respectă un demnitar al Statului Român? Comentariile si profilul angajatilor Politiei Locale nu fac decat sa arate ca am dreptate.  Exact ce spuneam. Lipsa studii, mulți nu cunosc din ceea ce scriu în comentarii gramatica limbii române la nivel elementar, limbaj grobian, injurii, comportament de clan dupa cum mi- au invadat pagina. Exact așa cum se poarta si in strada cu cetatenii!
La umbra lipsei de autoritate și control, conform art. 44 controlul asupra activitatii politiei locale făcandu-se de către primari și în anumite cazuri putand a se dispune prin ordin al ministrului de interne sau prefect, aceasta instituție a fost populată cu astfel de personaje.
Invers proportional cu beneficiile, nejustificate, in raport cu angajatii Politiei Romane, care in multe situatii sunt remunerati la jumatate si lipsiti de autoritate in fata acestora”, spune Ana Loredana Predescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare