Andrei Gușă, la RTV: “Era clar că primărița ilegală, Clotilde Armand, va deveni periculoasă și penală. Femeia lui Coldea a blocat activitatea la Sectorul 1!”

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, lasă primăria înglodată în datorii la plecarea din funcție! Executorii au pus sechestru pe 29 autoturisme ale instituției, inclusiv pe cea folosită de primărița-dezastru Clotilde Armand. USR-ista a fost executată silit de propriii avocați, care nu au fost plătiți la timp. Andrei Gușă, jurnalist și candidat la alegerile parlamentare din partea SOS România, a analizat speța într-o intervenție la România TV, scrie solidnews.ro.

„Aici vorbim, de fapt, despre problema minciunii și a imposturii din politica românească, care este promovată de ‘reziști’. Vorbim despre Clotilde Armand, cea care striga sus și tare ‘Fără penali în funcții publice!’, respectiv cea care a uzufructat timp de 4 ani, în mod ilegal, postul de primar al Sectorului 1, în urma unor alegeri în mod clar fraudate. Vă dați seama cât de slabă este justiția românească, dacă i-a permis timp de 4 ani penalei Clotilde Armand să uzufructeze această funcție în mod ilegal! Instituțiile statului sunt de vină, pentru că, timp de 4 ani, presa, din care și eu fac parte, zi de zi a documentat și a prezentat marasmul din jurul lui Clotilde Armand și din jurul trupei ei de tefeliști, care s-au dovedit a fi transumaniști, dar care s-au dovedit a fi și penali.

Vorbim, de fapt, de o dublă batjocură, pentru că au fost risipiți banii românilor și probabil și furați de către Clotilde Armand. Dar, mai mult decât atât, USR, partidul tefeliștilor, are tupeul să o situeze pe Clotilde Armand pe locul 1 la Senat ca să poată bine-mersi să se instaleze pe postul de senator și să-și continue, pentru încă 4 ani, ilegalitățile. Într-un nou mandat, în mod clar, avea de gând să mai sifoneze niște bani. Nu cunosc foarte bine speța, dar la câți juriști și avocați sunt angajați la Primăria Sectorului 1, ce nevoie avea ea să angajeze o celebră firmă de avocatură, despre care știm că este una dintre cele mai scumpe din România? De fapt, Clotilde folosește strategia lui Coldea (cum Generalul Negru și avocatul Trăilă sifonau bani de la primării și instituții publice) și aplică cu mult tupeu acest model și probabil că-și va continua ilegalitățile și în Senat”, a spus Andrei Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare