Pact de prietenie și cooperare între Primăria Sectorului 5 și Primăria Municipiului Santa Maria Coghinas din Sardinia, Italia, semnat în prezența actualului primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, precum și a primarul ales, Vlad Popescu Piedone

Un pact de prietenie și cooperare între Primăria Sectorului 5 și Primăria Municipiului Santa Maria Coghinas din Sardinia, Italia, a fost semnat în prezența actualului primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, precum și a primarul ales, Vlad Popescu Piedone.
”𝐏𝐀𝐂𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐑𝐈𝐄𝐓𝐄𝐍𝐈𝐄 𝐈̂𝐍𝐓𝐑𝐄 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀̆𝐑𝐈𝐀 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝟓 𝐒̗𝐈 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀̆𝐑𝐈𝐀 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐒𝐀𝐍𝐓𝐀 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐀 𝐂𝐎𝐆𝐇𝐈𝐍𝐀𝐒 𝐃𝐈𝐍 𝐒𝐀𝐑𝐃𝐈𝐍𝐈𝐀
Primăria Sectorului 5 urmărește să lege parteneriate solide cu alte administrații locale, în vederea dezvoltării comunității noastre, punând interesul cetățeanului pe primul plan.
Astfel, a fost încheiat un pact de prietenie și cooperare între Primăria Sectorului 5 și Primăria Municipiului Santa Maria Coghinas din Sardinia, Italia.
Documentul a fost semnat în prezența actualului primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, precum și a primarul ales, Vlad Popescu Piedone.
Semnarea pactul de prietenie presupune stabilirea unui angajament politic permanent și operațional, în beneficiul cetățenilor celor două comunități.
În consecință, cele două instituții se angajează să stabilească, să dezvolte și să consolideze relații profitabile de prietenie, solidaritate, întâlnire, ospitalitate, schimburi culturale și cunoașterea reciprocă a celor două comunități.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare