Ciucă: Astăzi, libertatea presei suferă o nouă lovitură! Jurnalistul român Mircea Barbu a fost condamnat de un tribunal rus, în lipsă, pentru curajul de a relata adevărul din Kursk

Liderul PNL Nicolae Ciucă afirmă că astăzi, libertatea presei suferă o nouă lovitură după ce jurnalistul român Mircea Barbu a fost condamnat de un tribunal rus, în lipsă, pentru curajul de a relata adevărul din Kursk. 
  • „Când am spus că România este, după Republica Moldova, următoarea țintă a propagandei și a războiului hibrid dus de Kremlin, la astfel de cazuri m-am referit.

Astăzi, libertatea presei suferă o nouă lovitură! Jurnalistul român Mircea Barbu a fost condamnat de un tribunal rus, în lipsă, pentru curajul de a relata adevărul din Kursk.

Asemenea decizii nu reprezintă doar o amenințare la adresa libertății individuale, ci și o tentativă cinică de a reduce la tăcere vocile care denunță abuzurile.

În calitate de român, de președinte al PNL și al Senatului României, mă alătur celor care condamnă această încălcare flagrantă a drepturilor omului și ale presei. Trebuie să apărăm dreptul la adevăr și la libertate!

Nu vom tăcea!”, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare