S-a dat drumul circulației pe bulevardul de legătură dintre Prelungirea Ghencea şi intersecţia Bd. Timişoara – Valea Cascadelor

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi liderul PNL, Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, au inaugurat, sâmbătă, bulevardul de legătură dintre Prelungirea Ghencea şi intersecţia Bd. Timişoara – Valea Cascadelor, despre care edilul a afirmat că este o „stradă modernă”, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete şi cu trotuare largi.

El a precizat că lucrarea s-a realizat prin programul Anghel Saligny, ceea ce i-a fost „de un real ajutor”.

„Vorbim despre un bulevard modern, cu două benzi pe sens cu piste de biciclete la standarde de doi metri şi cu trotuare largi, Lungimea străzii este de 1,5 km, aproximativ cât unul sau două tronsoane, chiar din Prelungirea Ghencea. Drumul are toate utilităţile necesare. Este vorba de canalizare, electricitate, gaze, iluminat şi mobilier stradal. Şi vedeţi că a fost şi spaţiul verde antamat”, a declarat Ciucu.

Acesta a arătat că pentru realizarea lucrării a fost nevoie şi de exproprieri care au durat mai mult pentru că astfel de proceduri sunt „costisitoare”.

Potrivit primarului Sectorului 6, artera „va degreva foarte mult Cartierul Drumul Taberei şi Valea Oltului”. „Astfel se va putea ajunge mult mai uşor dinspre Autostrada A1 Piteşti – Bucureşti către zona de sud a oraşului, folosind inclusiv acest bulevard”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Preşedinte PNL, Nicolae Ciucă, a punctat că proiectul reprezintă „un exemplu de administraţie liberală”.

„Am văzut cum arăta înainte, era efectiv teren, şi faptul că au avut această idee şi au reuşit să ducă la bun sfârşit acest proiect este un exemplu de administraţie liberală pe care noi îl promovăm de fiecare dată când avem ocazia. Nu pot decât să îl felicit pe domnul primar, să felicit echipa domniei sale şi de aici înainte să continue să ducă la bun sfârşit toate proiectele pe care le-a asumat atunci când a mers în campanie în faţa alegătorilor cu obiectivele pe care şi le-a prioritizat”, a arătat liderul liberal.

El a amintit că în urmă cu câteva luni a fost inaugurat şi un spital în Sectorul 6.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare