PSD: Muraru, nașul mare la botezul alianței penalo – extremiste PNL – AUR, care a pus vicii la CJ Iași

Președintele PSD Iași Bogdan Cojocaru critică în termeni duri alianța creată la Consiliul Județean între PNL și AUR, considerând că în acest moment Alexandru Muraru și-a compromis toată cariera politică și relațiile din sfera diplomatică, coabitând politic la nivel județean cu un partid extremist.

”Actul 1. Liberalul Alexandru Muraru: ”AUR partid extremist, care trebuie scos în afara legii”;

Actul 2. Procurori români: Costel Alexe (PNL), trimis în judecată pentru fapte penale, luare de mită și abuz în serviciu;

Actul 3. Muraru, șeful PNL Iași, a aprobat negocierea cu AUR, penalul Alexe a atras votul AUR și și-a montat doi vicepreședinți liberali la județ. Astfel, la Consiliul Județean Iași avem acum alianța penalo – extremistă PNL – AUR.

Cât de ipocrit poate fi acest individ Alexandru Muraru, supranumit Deputatul Zero! Să aibă filiala plină de penali, să facă alianță la Consiliul Județean cu AUR, extremiștii la care zbiară de doi ani, și-apoi să iasă în public și să-i înfiereze. E halucinant acest Muraru: ipocrit, mincinos, disperat să parvină.

Deci, AUR i-a intrat în sânge liberalului Muraru de la Iași. Pe Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, discursul antisemit, anti-UE și anti-NATO al partidului extremist, nu l-a împiedicat să facă alianță politică cu pro-rușii de la AUR. A negociat cu limba scoasă ca, prin votul AUR, să fie instalați numai vicepreședinți liberali la Consiliul Județean Iași. Practic, el este nașul celei mai toxice combinații din România anului 2024: alianța penalo-extremistă PNL – AUR de la Iași. Astfel, Muraru și-a compromis toată cariera politică și relațiile din sfera diplomatică, coabitând politic cu AUR,  doar pentru a avea susținerea penalului Costel Alexe la alegerile parlamentare.

De câteva zile, Muraru, supranumit și Deputatul Invizibil, pe care nu-l cunoaște nimeni din Iași, nimeni nici măcar de pe strada unde locuiește, s-a lansat în atacuri și la PSD. Pe teme false, pe invenții. Altă mostră de ipocrizie: Muraru critică PSD, dar în vară a candidat la europarlamentare pe lista comună PSD – PNL. Muraru lansează comunicate sforăitoare, dar amicii săi de partid rămân în Guvern. Lui Muraru îi place la Putere, dar din disperarea procentelor infime la care a ajuns filiala sa penală, face și Opoziție. Acesta este Alexandru Muraru, șeful celei mai penale filiale de partid din România!” – Bogdan Cojocaru, liderul PSD Iași.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare