Făcut de Simion ”iscoadă”, Gigi Becali reacționează dur

George Simion l-a numit pe George Becali ”iscoada perfectă” într-o intervenție la Realitatea.net. Omul de afaceri a afirmat că îl susține însă în continuare, dar că acesta trebuie să fie atent, scrie cotidianul.ro.

”Să se gândească bine ce spune despre mine, eu nu sunt ce și ceilalți membri AUR”, a spus omul de afaceri, la Culisele Statului Paralel.

Când a spus ISCOADA a fost cel ma jignitor. ȘI când a zis că M-A PUS PE LISTĂ a fost degradant, eu am fost dintotdeauna un uriaș printre pitici. Adică, vezi doamne, îmi făcea un favor! Păi candidam independent, dacă era așa”, a precizat Becali.

„Dar n-a fost niciodată vorba că TE PUN PE LISTĂ. M-am simțit jignit, că altfel mă smeream. M-am gândit să mă smeresc, dar e în joc onoare mea. Nu că „TE PUN PE LISTĂ”, putea să spună, eventual „NEA GIGI EȘTI PE LISTĂ!”

„Cred că nu știe ce înseamnă iscoadă. Va trebui să dea o explicație, probabil că l-a luat gura pe dinainte. l-am sunat azi, nu mi-a răspuns. El trebuie să se gândească bine ce vorbește despre mine, că eu nu sunt ca ceilalți membri AUR.

Iscoadă înseamnă întuneric, cameleon, care trage de limbă. A spus că m-a pus pe listă. Acum 2 ani, când i-am dat dar la nuntă, i-am spus „O să candidez eu dacă-i va fi de ajutor!”. Eu îmi apăr onoarea și-l apăr pe George Simion în continuare. Este adevărat că mi-a zis „Nea Gigi, să nu mă oprești de la anumite acțiuni” și are dreptate, că e partidul lui. Este adevărat că mi-a mai zis să nu-i impun persoane, că i-am zis să nu se ia de Hrebenciuc, că e prietenul meu, iar el a zis că e politică și am înțeles, m-am gândit că nu o să se supere Viorel, că înțelege lucrurile astea.

În rest, nu am impus niciun prieten, i-am spus că am intrat doar să-l ajut, ce-mi mai trebuia mie politică? Că mai ziceau unii că vreau să-i iau partidul. Păi la 67 de ani mai conduci un partid?!”, a mai spus Becali.

Întrebat dacă așteaptă scuze

„Între bărbați nu se cer scuze. El trebuie să revină și să spună că poate s-a exprimat greșit, poate l-a luat gura pe dinainte. Are inteligența să facă asta. Nu plec din AUR și nu vreau să-i fac necaz și să fac jocul dușmanilor lui.”

„Nea Gigi mi-a zis tot, cum a vorbit cu Hrebenciuc. Nea Gigi este iscoada perfectă, din punctul meu de vedere, pentru a capta niște informații de la adversarii noștri politici”, a fost afirmația făcută de Simion, la un post TV, care l-a deranjat pe Gigi Becali.

Într-o altă intervenție, la un post de radio, George Simion a mai relatat că i-a spus omului de afaceri: „Bine, poți să candidezi, TE PUNEM PE LISTE, dar nu îmi impui mie ce zic prietenii tăi”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare