Mircea Dinescu: „Am ajuns să aud, după 30 şi ceva de ani de capitalism, că Gigi Becali îi spune ăstuia de la AUR: facem Guvern la mine acasă?!”

Aflat duminică la un eveniment PNL, Mircea Dinescu a criticat blatul PSD-AUR și episodul Hrebenciuc, scrie cotidianul.ro.

„Mă uit la televizor şi aud că Gigi Becali îi spune lui ăsta de la AUR – facem guvern la mine acasă. Păi am ajuns după 30 de ani de capitalism să facă guvern în casa lui Gigi Becali?!

Poate unora li se pare Gigi un om de afaceri, dar  nu are nici o meserie.

A făcut afaceri cu statul de fapt, când a luat terenuri de la Clubul Steaua, ştiţi povestea…

De fapt, a fost vânzător de brânză. Nu e un mare om de afaceri şi acum a devenit mâna dreaptă a acestui băiat care nici măcar nu-şi asumă condiţia”,  a spus  Dinescu.

În deschiderea evenimentului, Dinescu a explicat cum a ajuns să fie „un fel de maestru de ceremonii” în campania lui Ciucă.

„Multă lume nu înţelege cum de am ajuns eu aici. Întâmplarea a făcut că, citindu-i cartea preşedintelui dumneavoastră, a domnului Nicolae Ciucă, am descoperit un fel de Ion Creangă al Armatei Române.

Pentru că acea carte despre care s-a vorbit, misterioasă, anunţată aşa pe autostrăzi, conţine, aşa cum conţine scoica, o perlă în proză care e legată de autobiografia domnului general Ciucă.

Am rămas surprins pentru că la televizor, nu numai eu şi cred că foarte multă lume, nu a înţeles ce este cu acest general, fost comandant al Armatei române, fost luptător în zonele cumplite ale lumii, cum de a devenit politician.

Pentru că aluatul domnului Ciucă nu este acel aluat din care sunt croiţi politicienii. Are altă structură, altă mentalitate, alt mod de a fi în această lume.

Acea perlă autobiografică m-a convins că trebuie să stau alături de Nicolae Ciucă, tocmai fiindcă nu seamănă cu niciun politician român.

Între altele, este singurul politician român care a avut o meserie în care a strălucit”, a spus Dinescu.

Partidul Naţional Liberal este a doua formaţiune politică din România, a declarat, duminică, la Drobeta-Turnu Severin, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, care a adăugat că el va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe care le va câştiga.

Ciucă a acuzat PSD că „sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul doi cu liderul AUR, George Simion”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare