Alianţa România Fără Orfani organizează cel mai important eveniment în domeniul adopției,

Alianţa România Fără Orfani (ARFO) organizează în luna noiembrie, Summit-ul ARFO, cel mai important eveniment în domeniul adopției, în orașele Timișoara, Iași, Bucuresti și Brasov.

Ajuns la a XII- a ediție, ARFO2024 prezintă povești inspiraționale și zeci de workshop-uri susținute de experți. Summitul din acest an ne invită să înțelegem mai profund criza copiilor vulnerabili din țara noastră și urgența acesteia. De asemenea, ne propune să ne mobilizăm împreuna pentru a descoperi modalități de a aduce bucurie în ochii celor mici care așteaptă să ajungă acasă.

Una dintre poveștile care a inspirat editia din acest an este cea a lui Marius: Anul acesta l-am cunoscut pe Marius, un băiețel de 8 ani cu ochi negri, plini de curiozitate și tristețe. A fost abandonat la 2 ani de părinții săi biologici, din cauza lipsei de resurse. Adoptat la 4 ani, părea că totul va fi bine, dar nașterea unui bebeluș l-a determinat să fie abandonat din nou, de data aceasta la DGASPC, și mutat într-o familie de plasament. Confuz și trist, Marius nu înțelege ce s-a întâmplat, dar în ochii săi strălucește o rază de speranță că poate o altă familie îi va spune: „Hai să mergem acasă!” pentru totdeauna. (Alexandru Ilie, Director Executiv ARFO)

Summitul ARFO 2024 ne invită să descoperim împreună ce putem face pentru ca statisticile și finalul predictibil să fie schimbate pentru 38 de mii de copii. Specialiști, părinți adoptivi, pastori, preoți, oameni de afaceri, guvernanți și ONG-iști vin împreună la cel mai mare eveniment din domeniul adopției pentru un vis de neimaginat – Fiecare copil din România să crească iubit și protejat de o familie.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare