Andronache (PNL): Am constatat că Guvernul a trimis punctul de vedere cu privire la proiectul de modificare a pensiilor militarilor, situație în care solicităm, în mod expres, ca astăzi să se deblocheze procedura parlamentară!

Andronache Gabriel, liderul Grupului parlamentar al deputaților PNL, a declarat că Guvernul a trimis punctul de vedere cu privire la proiectul de modificare a pensiilor militarilor, situație în care solicită, în mod expres, ca astăzi să se deblocheze procedura parlamentară cu scopul de a adopta acest proiect.
  • Proiectul nu are nici un fel de element de neconstituționalitate. Facem apel ca proiectul să fie pus în dezbatere pentru a se depune amendamente, dacă este cazul, ca ulterior să trimitem proiectul în plen pentru a-l vota în Camera Deputaților, urmând ca în procedură accelerată să fie adoptat și în Senatul României.
  • În privința modificării legii referendumului, dorim ca procedura de dezbatere în comisii să se finalizeze astăzi și sperăm ca mâine acest proiect să fie dezbătut în plenul Camerei Deputaților și, bineînțeles, să plece la promulgare. În fapt, proiectul urmărește că să se dea atribuții birourilor oficiilor electorale constituite pentru alegerile prezidențiale de a face și numărătoarea voturilor exprimate la referendum.
  • Eu cred că dorința bucureștenilor de a se pronunța pe elementele pe care primarul general dorește să le supună dezbaterii cetățenilor din București este cea mai importantă chestiune pe care trebuie să o avem în vedere atunci când vom analiza aspectele organizatorice.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare