Cătălin Ivan, după ce a ieşit din competiţie: Mai bine îmi tai o mână decât să votez Klaus Iohannis

Cătălin Ivan, candidat la alegerile prezidențiale în turul I, a declarat că nu știe dacă merge la vot în finală, dar ce știe sigur este că mai bine își taie o mână decât să-l voteze pe Klaus Iohannis pentru că România se află în pragul unei dictaturi.

„Cu Iohannis președinte, cu guvernul lui, cu șefii de parchete numiți de el, cu presa selectată atent, România se află pentru prima dată după 1989 în pragul dictaturii. Un nou mandat pentru Klaus Iohannis nu va fi unul șters, cu un președinte absent. (…) Criza politică, numirea comisarului european, atacurile la valorile fundamentale ale țării, agenda “progresistă” de la Berlin, toate sunt doar mici indicii care arată că avem de data aceasta o unealtă perfectă în mâna altora pentru a transforma țara în colonie”, a declarat Cătălin Ivan, pe Facebook.

Fostul candidat independent în cursa pentru Cotroceni a afirmat că fuga de dezbatere și de confruntare reală arată „o agendă ascunsă”.

Am spus multe despre Viorica Dăncilă în ultimii ani și tot ce am spus rămâne valabil. (…) merită însă o imensă bilă albă. Să stai aproape trei ore în picioare, în fața jurnaliștilor, și să răspunzi tuturor întrebărilor, este un exercițiu de democrație, curaj, transparență și cultură a dialogului pe care nu le-am mai văzut până astăzi la niciun lider politic din România”, a spus Ivan.

Catalin Ivan a declarat: „mai bine îmi tai o mână decât să votez Klaus Iohannis”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare