Gabriela Firea a anunţat că nu va candida la şefia PSD, dar va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunțat în direct la România TV deciziile pe care le-a luat cu privire la Primăria Capitalei și dacă va candida la șefia PSD – anunțând că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, dar nu va candida la şefia PSD.

  • Primarul general Gabriela Firea a făcut anunțul începutului de an în politică, spunând că este pregătită pentru o nouă candidatură.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria. Am început noi proiecte și vreau să le finalizez.

Doar copiii mai mari îmi spun să nu mai candidez. Că noi nu merităm această viață așa de dură. Nu este normal să abandonăm nici eu, nici soțul meu”, a declarat Gabriela Firea.

Firea: Nu vânez locul nimănui, consider că fiecare are propriul său drum în viață și nu, nu voi candida împotriva lui Marcel Ciolacu.

”Dimpotrivă, dacă voi fi solicitată voi susține o anumită echipă. De ce nu, poate chiar aceasta interimară.Nu aș vrea să devoalez chiar tot proiectul politic.

Decizia este luată pentru că vreau să mă concentrez 100% pe activitatea la Primăria Capitalei, pe proiectele pe care le-am început și vreau să le finalizez. Campania va fi foarte grea. Știu de pe acum, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare