Dăncilă: Moțiunea PSD, corectă/Guvernul Orban a sfidat bunele practici democratice

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că demersul PSD de a depune moțiune de cenzură după ce Guvernul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pentru alegerea primarilor în două tururi este unul corect, afirmând că Executivul a sfidat ” bunele practici democratice”.

”E corect și logic ca PSD să depună moțiune de cenzură după ce Guvernul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pentru alegerea primarilor în două tururi. Acest guvern a sfidat bunele practici democratice, operând modificări importante cu 4 luni înaintea alegerilor locale, doar fiindcă își imaginează că obține astfel avantaje electorale. O asemenea încălcare a principiilor democratice trebuie să primească un răspuns politic adecvat gravității sale”, a declarat fostul premier Viorica Dăncilă, pe Facebook.

PSD a anunțat că depune joi moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Dacă moțiunea este votată de 233 de parlamentari, revenirea la alegerea primarilor în două tururi nu intră în vigoare, iar Guvernul Orban este demis.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare