Beatrice Tudor: 9 luni de haos, pentru devansarea cu 5 luni a alegerilor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a precizat, marți, pe Facebook, că 9 luni de haos au loc pe scena politică pentru devansarea cu 5 luni a alegerilor, ceea ce arată responsabilitatea prin ochii lui Iohannis și ai liberalilor.

„PNL trage România pe dreapta timp de aproape un an de zile ca să facă alegeri cu câteva luni mai devreme. Măcar pentru asta și liberalii ar trebui să fie plesniți cu putere la vot de toți cei care înțeleg ce înseamnă o țară lăsată fără guvern, fără decizii și fără responsabili atâta amar de vreme.

Declaratie Beatrice Tudor

Au trecut patru luni de la demiterea Guvernului PSD. Vor mai trece încă cel puțin două luni cu acest joc iresponsabil al PNL care încearcă să forțeze anticipatele. Și chiar dacă vor cădea două guverne liberale în următoarele 60 de zile, tot mai sunt necesare două luni cel puțin pentru organizarea alegerilor, cu tot ce implică ele: constituirea birourilor electorale, transmiterea candidaturilor, desfășurarea campaniei electorale și toate celelalte. În total, de la demiterea Guvernului PSD și până la prezumtivele anticipate vor fi cel puțin 9 luni de haos politic, fără guvern, fără decizii, fără responsabili. Iar asta în varianta optimistă pentru PNL. Pentru că, de fapt, tot calendarul este posibil să se devanseze cu cel puțin 3 luni. Astfel încât, după mintea liberalilor, ar trebui să facem anticipate cu două luni înainte de alegerile la termen”, se arată pe pagina de Facebook a lui Batrice Tudor.

Social-democrata a conchis că, din păcate, asta înseamnă pentru unii România normală: „o țară blocată permanent în bătălii politice, incapabilă să-și apere cetățenii în fața marilor companii, în fața băncilor, a FMI, a birocraților europeni și a tuturor celor care au interesul să ne țină în loc”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare