Fostul ministru al Sportului Bogdan Matei, după audierea lui Ionut Stroe: Sportul în colaps! Zero realizări

Fostul ministru al Sportului, senatorul Bogdan Matei, a declarat, marți, după audierea liberalului Ionuț Stroe, propus pentru același portofoliu că sportul este ”în colaps”, afirmând că PNL propune un ministru care are ”zero realizări” în cele trei luni de mandat.

„Sportul în colaps! Ministrul 0! Trei luni, trei “chestii” am achiziționat. Astăzi, am participat la audierea lui Ionuț Stroe, ministrul demis și propus pentru Ministerul Tineretului și Sportului. I-am adresat ministrului desemnat o serie de întrebări: Stadiul pregătirilor pentru EURO2020. Cauzele întârzierilor celor 3 stadioane (Arcul de Triumf, Giulești, Ghencea)? -0 realizări; Stadiul celor 400 de baze sportive și 150 de mini-terenuri școlare? -0 realizări. (…) Investițiile în programele complexurilor sportive naționale? Sume și priorități. -0 investiții, 0 realizări; (…) Reorganizarea Ministerului Tineretului și Sportului. Viziune și concept. -0 realizări (…)”, a scris Bogdan Matei, pe Facebook.

Ionuţ Stroe a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului din partea Comisiilor reunite pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi Senat.

Ministrul propus pentru Tineret şi Sport, Ionuţ Stroe, a susținut că MTS are nevoie de o schimbare radicală, „din temelii”, precizând că risipa este cea care ar putea să caracterizeze finanţarea asigurată de această instituţie.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare