Miniștrii, amendați după ce poza în care petreceau la Palatul Victoria a devenit virală

Miniștrii care au petrecut cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Victoria, au fost și ei amendați, după caz, fie ca nu purtau mască în spații publice închide, fie că fumau, așa cum a făcut și premierul.

”Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară. A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător”, a transmis Poliția Capitalei.

Mai exact, Ludovic Orban și Bogdan Aurescu au primit câte 3000 de lei pentru nepurtarea măștii și fumat în spații înschise.

Virgil Popescu și Lucian Bode au primit câte 2500 de lei pentru nepurtarea măștii, iar Raluca Turcan a primit 1000 de lei amendă pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare