Cazanciuc, avertisment: Toleranța de care au dat dovadă parlamentarii când v-au trimis la Palatul Victoria are și ea o limită

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a reacționat după ce în spațiul public a apărut fotografia în care premierul şi mai mulți miniştri nu purtau mască, beau şi fumează în biroul lui Ludovic Orban, afirmând că toleranța de care au dat dovadă parlamentarii când i-au trimis pe liberali la Palatul Victoria are și ea o limită.

”Sunteți Guvernul României pe timp și din motiv de pandemie. Toleranța de care au dat dovadă parlamentarii când v-au trimis la Palatul Victoria are și ea o limită. Buna credință a românilor care s-au conformat interdicțiilor fără să primească în schimb prea multe explicații are de asemenea o limită. Petrecerea cu alcool, tutun si măști pe masă a premierului și a miniștrilor săi ne arată cât de conectat este Guvernul la starea de alertă în care România (încă) se află”, afirmat președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, pe Facebook.

Cazanciuc a afirmat că Orban scoate din priză educația, sănătatea, economia și pornește petrecerea la guvern.

”(…) suntem foarte aproape să depășim o situație dificilă, fără precedent. Pentru că românii au fost responsabili, nu pentru că guvernului PNL i-ar păsa vreun pic!”, a mai spus Cazanciuc.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare