Orlando Culea, președinte ADER: Prin noi, pentru România!

Autor: Orlando Culea, Președinte ADER

,,Noi, cei care luptăm pentru visul nostru, suferim mult mai mult când lucrurile nu merg așa cum trebuie, pentru că nu putem să revenim la vechea scuză : “Ei bine, oricum nu îmi doream prea mult asta”. Ne dorim cu adevarat să ne atingem visul și am pus totul la bătaie pentru el… În acest fel, noi trebuie să ne pregătim să avem răbdare în timpurile dificile și să fim conștienți că Universul conspiră în favoarea noastră”, spunea Paulo Coehlo.
  • Acesta este un crez, o misiune, pe care mi le-am asumat când am intrat în arena politică ca Președinte ADER. Un partid ale cărui valori fundamentale sunt Adevărul, Democrația, Educația și Reconstrucția țării, cu oameni și pentru oameni. Oameni care astăzi mii, mâine zeci și sute de mii, pot face ceva pentru România.
Nu avem nimic comun cu acele partide de ale căror promisiuni, de a căror vorbărie sterilă, românii sunt sătui.
Ne definim prin patriotism şi ne măsurăm prin fapte.
ADER este partidul patrioţilor de centru-stânga. Acea stângă modernă, care pune înaintea profitului, oamenii.
  • Iubim România, o Românie demnă, integrată cu drepturi depline în Uniunea Europeană!
Majoritatea membrilor ADER sunt oameni care n-au mai făcut politică, dar au contribuit la construcţia şi prosperitatea acestei ţări, fiecare de la locul său de muncă, fiecare după puterile sale.
Ader culeaMembrii ADER sunt oameni cu personalităţi, caractere şi profesii bine conturate, oameni cu credinţă şi cu principii. ADER nu este o clică de politruci profitori. Nu peste mult timp, membri ai echipei ADER vor conduce comunități și administrații locale, unde își vor dovedi crezul și profesionalismul.
Noi, punem umărul la reconstrucţia României în care vrem să trăim: o ţară prosperă, demnă, respectată, curată – la propriu şi la figurat. O Românie din care nimeni să nu mai fie alungat de sărăcie. O Românie despre care copiii şi nepoţii noştri să nu ne întrebe: ce aţi făcut cu ţara noastră?
  • Crezul nostru este România! Crezul nostru izvorăşte din identitatea noastră naţională, din comunitatea noastră de limbă, istorie şi credinţă, din sufletul nostru. Crezul nostru nu este o lozincă luată cu copy-paste.
    Ne adresăm tuturor românilor – fără deosebire de vârstă şi de etnie. Ne adresăm românilor de rând din ţară şi din lume, a căror lehamite creşte faţă de o clasă politică rapace, care i-a minţit mereu şi continuă să-i mintă.
    Arma noastră este adevărul spus până la capăt, adevărul eliberator, adevărul ca temelie a oricărei construcţii trainice.
ADER, ca organizație politică ce vrea să acceadă la conducerea țării, având în vedere perspectiva apropiată a alegerilor locale și parlamentare, și care se sprijină pe o bază ideologica solidă, care promovează adevărul, democrația, educația, reconstrucția țării, apărarea demnității naționale și susținerea caracterului social al politicii sale, colaborează cu specialiști în diferite domenii, inclusiv în domeniul economiei.
În viziunea sa, ADER acordă cea mai mare atenție problemelor economice care implică în primul rând analiza situației reale în care se află țara. Dintre măsurile pe care le preconizează, au prioritate investițiile pentru refacerea economiei României în diferite domenii: I.T., agricultură, industrie, transporturi, infrastructură rutieră, aeriană, navală, inclusiv refacerea flotei comerciale, valorificarea superioară în țară a resurselor naturale ale țării, etc. Atenție deosebită preconizăm pentru finanțarea a noi locuri de muncă în diferite domenii ale economiei pentru a opri emigrația specialiștilor din țară și evident pentru a readuce în țară pe românii care au fost nevoiți să plece în alte țări pentru a-și asigura existența, după distrugerea la scară națională a economiei României.
  • Chiar de la înființare, ADER și-a stabilit prin programul său politic câteva obiective care-l definesc ca un partid național de centru stânga.
– Dorim o țară în care micii producători români să nu mai fie falimentați pentru a face loc unor produse de proveniență îndoielnică ale marilor companii internaționale.
– Cerem susţinerea economiei printr-o predictibilitate sporită a măsurilor fiscale pentru stimularea mediului de afaceri românesc.
– Vrem o Românie în care să vorbim despre credința creștină și despre familia tradițională.
– Dorim o Românie în care resursele țării să fie sursa principală de venituri a românilor.
– Vrem o Românie în care avuția națională să aparțină românilor.
– Promovăm un program prin care, pentru o perioadă de 20 de ani, să interzicem tăierea pădurilor.
– Vrem ca resursele de apă, gaze, petrol și aur să rămână ale românilor.
– Susținem o Românie a românilor. Vrem să consolidăm și să promovăm valorile fundamentale ale identității naționale a României.
  • Dorim să depășim stadiul de țară colonială în care actorii politici de ieri, dar mai ales cei de azi, se străduiesc să poziționeze Romania, astfel încât marii decidenți europeni, în numele globalizării, să-și mențină stăpânirea cvasitotală asupra pieței interne românești.

    Așa să ne ajute Dumnezeu!🇷🇴

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare