Tăriceanu: ALDE nu votează starea de alertă/Susținem revenirea la o normalitate responsabilă

ALDE nu va vota extinderea stării de alertă pe întreg teritoriul țării, a anunțat, duminică, președintele formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu, afirmând că este în favoarea unei reveniri la o normalitate responsabilă.

”Își dau seama toți, mai puțin guvernanții noștri care o țin langa cu închiderea țării și cu măsuri arbitrare și inutile. Cum am anunțat, ALDE nu va vota extinderea stării de alertă pe toată România. ALDE este în favoarea revenirii la o normalitate responsabilă în care oamenii să-și ia măsurile pe care le consideră eficiente. Ce poate să facă guvernul este să renunțe la a mai guverna prin decrete și măsuri de forță și să vină cu un set de recomandări de bun simț care să poată fi aplicate de populație”, a scris președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că se înmulțesc opiniile experților care spun că guvernele ”au sărit calul în felul în care au gestionat criza de coronavirus”.

”În sfârșit își dau toți seama că panica indusă de guverne și închiderea spitalelor pentru bolnavii care suferă de diverse boli au produs mult mai multe decese și suferințe decât cele generate de COVID-19”, a adăugat Tăriceanu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare