FĂRĂ PRECEDENT Judecătoria Baia Mare a dispus punerea în libertate a unei persoane băgate forțat în carantina institutionalizată

Hotarare istorica impotriva catuselor Covid-9. Un precedent fabulos, care arunca in aer intreaga propaganda si masurile abuzive ale Guvernului care impun restrangerea drepturilor si libertatilor fundamentale. Judecatoria Baia Mare a dispus eliberarea de indata a unui barbat care fusese plasat in carantina institutionalizata din cauza Covid-19, scrie Lumea Justiției.

Sentinta a fost pronuntata joi, 18 iunie 2020, de judecatorul Cosmin Cristian Pop de la Judecatoria Baia Mare, in dosarul 5354/182/2020, in care Ioan Longa a actionat in judecata Directia de Sanatate Publica a Judetului Maramures si Centrul Judetean de Coordonare si conducere a Interventiei Maramures din MAI, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Gh. Pop de Basesti” al judetului Maramures.

Astfel, prin ordonanta presedintiala, Judecatoria Baia Mare a decis: “Incetarea de indata a masurii carantinarii institutionalizate instituite impotriva reclamantului incepand cu data de 13.06.2020 si, in consecinta, punerea acestuia in stare de libertate. Executorie”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare