Deputat PSD de București: Firea a reușit ceva ce niciun Primar General nu a făcut pentru Sectorul 6 și zona Ghencea, supralărgirea Bulevardului

Deputatul PSD Beatrice Tudor a declarat, joi, că Gabriela Firea a reușit ceea ce niciun primar nu a făcut pentru Sectorul 6 și zona Ghencea – ”supralărgirea Bulevardului care dădea bătăi de cap atâtor mii de bucureșteni din zonă”, afirmând că în aproximativ o lună urmează să fie dat circulației acest drum nou.

”Perseveranța face diferența! Firea a reușit ceva ce niciun Primar General nu a făcut pentru Sectorul 6 și zona Ghencea: supralărgirea Bulevardului care dădea bătăi de cap atâtor mii de bucureșteni din zonă.  Astfel, în aproximativ o lună urmează să fie dat circulației acest drum nou, care înseamnă șosele mai largi pentru conducătorii auto, linie dedicată de tramvai și trotuare noi, cu alte cuvinte o gură de oxigen (și la propriu și la figurat) pentru traficul din această parte a Bucureștiului”, a scris deputatul PSD Beatrice Tudor, pe Facebook.

Beatrice Tudor a afirmat că acest proiect a fost dus la bun sfârșit în ciuda opoziției politice făcută strict din ambiție de PNL și USR.

”Și da, toate aceste lucruri au fost făcute în ciuda opoziției politice făcută strict din ambiție a PNL și USR la nivelul Bucureștiului! Asta înseamnă să fii perseverent în proiectele tale și în intențiile tale bune! Felicitări Gabriela Firea!”, a conchis Beatrice Tudor.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare