Fost ministru – candidat la fotoliul de primar al Municipiului Piatra Neamţ

Fostul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat marţi intenţia de a candida la fotoliul de primar al Municipiului Piatra Neamţ, argumentând că este o persoană activă și implicată, care vrea mereu mai mult.

“Mai mult pentru mine înseamnă mai mult pentru comunitatea pe care o reprezint. Și înseamnă mai mult pentru România. Perioada în care am fost ministru al Transporturilor nu poate fi decât un avantaj. Am gestionat proiecte importante pentru țară, am demonstrat că pot, iar acum a venit momentul să mă dedic unor proiecte pentru Piatra Neamț”, a precizat Răzvan Cuc, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că ultimele luni le-a petrecut aproape exclusiv în Piatra Neamț, un oraș care cândva era recunoscut ca Perla Moldovei.

“Este și acum o perlă, dar una neşlefuită. Orașul a încetat să se dezvolte din lipsa de interes a autorităților locale. Într-o zi, însă, am zis: de ce să nu ma implic? Acesta este primul pas spre shimbare: implicarea”, a adăugat deputatul PSD.

Răzvan Cuc a anunţat apoi că va candida a Primăria Municipiului Piatra Neamţ din partea PSD.

“Dragi prieteni, aş vrea să vă anunţ intenţia mea de a candida la Primăria Municipiului Piatra Neamţ din partea Partidului Social Democrat. Voi face echipă cu actualul președinte al Consiliului Județean, Ionel Arsene. Împreună vom transforma Piatra Neamț într-un oraș prosper, unde drepturile cetățenilor vor fi respectate, un oraș dezvoltat, un oraș european, așa cum merită această comunitate. Alături de viitoarea echipă de consilieri locali am pus la punct un program de guvernare locală pe care vi-l voi prezenta și aici. Am intrat în această cursă cu bună credință și nu pentru a candida împotriva cuiva. Consider că munca în echipă este în beneficiul cetățenilor. Așa că voi candida PENTRU cetățeni, PENTRU Piatra Neamț. Îmi asum un mandat în care să începem să construim un oraș modern, prosper, cu locuri de muncă. Un oraș la care visăm cu toții! Îl construim împreună”, a precizat fostul ministru.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare