Doina Pană: Guvernul Orban a avut alte priorităţi decât copiii

Guvernul Orban a avut alte priorităţi decât copiii, consider deputata PSD Doina Pană, care a anunţat că în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor va vota pentru respingerea OUG 123/2020, prin care executivul scade cu 80% alocațiilor copiilor afirmând că le mărește cu 20%.

“Au încercat la CCR, contestând legea privind dublarea alocațiilor pentru copii și nu le-a mers! Curtea Constituțională a respins contestația Guvernului Orban considerând legea constituțională! Pentru că tot nu voiau să o aplice, au emis OUG 123/2020 pentru modificarea legii, cu creștere de doar 20%. Astăzi, în Camera Deputaților- cameră decizională, voi vota respingerea acestei ordonanțe pentru a oblige Guvernul să respecte legea și să dubleze alocațiile! Copiii n-au nicio vină că Guvernul Orban, prin modul haotic în care a condus țara in ultimele 9 luni, a avut alte priorități decât copiii (de exemplu: umflarea aberantă a cheltuielilor, cu achiziții ilegale prin „firme de casă”, constatate chiar de Curtea de Conturi)!”, a scris Doina Pană pe Facebook.

Potrivit deputatei, nu există nicio scuză, niciun argument valid, pentru ca legea privind drepturile copiilor să nu fie aplicată!

“Povestea cu „nu sunt bani în buget” e o poveste. Bugetul țării se construiește pe priorități iar copiii, într-o țară normală, #trebuie_să_fie_o_prioritate!”, a concluzionat deputata.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare