MAI: Peste 200 de percheziții în ultima săptămână în toată țara

Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, în ultima săptămână, 37 de personae fiind arestate preventiv, 65 reţinute, iar faţă de alte 60 s-a dispus măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

„În ultima săptămână, structurile Ministerului Afacerilor Interne au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, inclusiv în ceea ce priveşte criminalitatea organizată. Au fost desfăşurate 42 de acţiuni operative de amploare care au inclus aproape 200 de percheziţii în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări sub supravegherea procurorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc, delapidare, tăinuire, furt, şantaj, ameninţare, braconaj sau nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Au fost dispuse măsuri asiguratorii în valoare de peste 15 milioane de lei „, a precizat Monica Dajbog, într-o conferință de presă.

Totodată, au fost constatate peste 67.000 de contravenţii şi au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 26 de milioane de lei.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare