Rafila: Dacă ar trebui să încalc crezul profesional aş renunţa la calitatea de membru al PSD

Profesorul Alexandru Rafila a declarat, sâmbătă, că ar renunţa la calitatea de membru de partid dacă acest lucru ar presupune concesii din partea sa în ceea ce priveşte profesia sau moralitatea, afirmând ar ieşi în stradă pentru a contesta o decizie a partidului din care face parte.

„Absolut. Nu are niciun fel de relevanţă partidul care ia astfel de măsuri. Cred că noi trebuie să funcţionăm după un mecanism democratic, de respect al legii ş al oamenilor , lucrul ăsta nu e doar declarativ, tre să-l şi facem, să-l aplicăm”, a declarat Alexandru Rafila, la DIGI 24, întrebat dacă, după înscrierea în PSD, ar mai ieşi în stradă pentru a protesta faţă de o decizie a Guvernului format din membri PSD, aşa cum a făcut în februarie 2017 faţă de Ordonanţa 13.

Rafila a afirmat că ar renunţa la calitatea de membru al PSD dacă ar trebui să își încalce crezul profesional.

„Eu sunt mai întâi medic, îmi păstrez crezul profesional şi dacă ar trebui să încalc crezul profesional sau moralitatea nu aş face acest lucru şi al renunţa, cu siguranţă, la calitatea de membru al PSD. Cele două chestiuni sunt foarte clare şi cred că asta e conduita pe care ar trebui să o urmeze şi în politică, şi în viaţă, mulţi dintre concetăţenii noştri”, a adăugat Rafila.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare