Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Marius Budăi, acuzații la adresa guvernării PNL-USRPLUS-UDMR: Planul Național de Redresare și Reziliență rămâne o „fata morgana”

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Marius Budăi, a acuzat guvernarea PNL-USRPLUS-UDMR de minciună în legătură cu Planul Național de Redresare și Reziliență, care rămâne o „fata morgana” pentru actualii guvernanți.
  • Budăi: ”Minciuna – politică de casă a guvernării PNL-USRPLUS-UDMR!Ați mai auzit ceva de Planul Național de Redresare și Reziliență? Bineînțeles că nu.”

”Planul Național de Redresare și Reziliență rămâne o „fata morgana”. Guvernarea lui Iohannis se dovedește profund incompetentă și incapabilă să realizeze proiecte în acord cu cerințele europene, astfel încât România să aibă parte de cele 30 de miliarde de euro alocate.

În guvernările lui Iohannis țara noastră a ajuns în postura unui elev perpetuu corigent. A primit nota 4 de la Comisia Europeană și în pofida recomandărilor primite, brambureala continuă….acum s-a declanșat și o așa-zisă consultare publică, la mai bine de 3 săptămâni după ce ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat înființarea a nu mai puțin de 10 grupuri de lucru pentru a îndrepta prostiile făcute de guvernul Orban, a scris Budăi într-o postare pe facebook.

Fostul ministru al Muncii a mai precizat că ”acum se vede cât de mare a fost minciuna electorală și țeapa postelectorală, cu cele 80 de miliarde de euro, bani europeni, pe care Iohannis și guvernarea promiteau că-i vor atrage.”

”În privința PNRR singura soluție rezonabilă este cea propusă de PSD, respectiv dezbaterea și aprobarea în Parlamentul României, pentru că PNRR ESTE AL ÎNTREGII ȚĂRI ȘI PENTRU TOȚI CETĂȚENII EI, NU DOAR AL GUVERNĂRII IOHANNIS-PNL-USRPLUS-UDMR ȘI CLIENTELA LOR POLITICĂ.
  • TREBUIE să existe o distribuire națională echilibrată a celor 30 de miliarde de euro și prin urmare proiecte realizate/selectate NEDISCRIMINATORIU, în funcție de culoarea politică”, a spus Budăi în finalul postării.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare