Ciolacu, critici la adresa premierului Cîţu după demararea proiectului „Vinerea Verde”: Când faci 15 minute pe jos până la Guvern e o ruşine să nu mergi zilnic pe jos!

Liderul PSD Marcel Ciolacu l-a criticat dur pe premierului Florin Cîţu, după ce şeful Guvernului s-a alăturat campaniei „Vinerea Verde” și în această dimineață a mers pe jos de acasă la birou.

  • Ciolacu: Când stai în zona Primăverii/Dorobanți și faci 15 minute pe jos până la #guvern e o rușine că nu mergi în #fiecare zi pe jos!

Marcel Ciolacu spune că este chiar ruşinos pentru premierul Cîţu să nu vină zilnic la locul de muncă având în vedere că stă doar la 15 minute de Guvern.

„Când stai în zona Primăverii/Dorobanți și faci 15 minute pe jos până la #guvern e o rușine că nu mergi în #fiecare zi pe jos! Mai greu e pentru cel care locuiește în Titan sau în Pantelimon.

Dl. Cîțu uită – din nou! – de ce merge în fiecare zi la guvern: nu pentru a-și etala zilnic ipocrizia, ci pentru a crește nivelul de trai al românilor astfel încât #toți românii să aibă posibilitatea – în mod constant și nu ca dânsul, de poză – de a proteja mediul în care trăim!

#mediu #protejareamediului”, a scris Marcel Ciolacu, pe contul de Facebook.

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor a lansat campania ”Vinerea Verde”, o inițiativă prin care se dorește reducerea poluării cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe. Prin urmare, miniștrii au venit la birou cu mijloacele de transport în comun.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare