Vrancea: Peste 140 de persoane, sancţionate pentru lipsa măştii de protecţie, în ultimele 24 de ore

Peste 140 de vrânceni au fost sancţionaţi pentru lipsa măştii de protecţie în ultimele 24 de ore iar alte 43 de persoane au fost amendate pentru că nu au respectat restricţiile privind deplasarea pe timpul nopţii, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

‘În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum şi pentru prevenirea şi limitarea infectării cu COVID-19. Ca urmare a abaterilor constatate, s-au aplicat 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.000 de lei, din care 145 de sancţiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, 43 de sancţiuni, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie şi alte două sancţiuni persoanelor care au încălcat obligaţia izolării sau carantinării la adresa aleasă’, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în cadrul activităţilor au fost verificate aproximativ 1.600 de persoane şi 93 de autovehicule, dintre care 64 de mijloace de transport în comun.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost verificate 147 de societăţi comerciale, unde poliţiştii şi reprezentaţii celorlalte structuri cu care s-a acţionat în sistem integrat le-au transmis agenţilor comerciali să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului, a programului şi modului de organizare, în funcţie de specificul activităţilor desfăşurate. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă)

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare