Arad: Patru săli de jocuri, amendate pentru că funcţionau în pofida restricţiilor impuse în pandemie

Patru săli de jocuri de noroc din municipiul Arad, deţinute de acelaşi patron, au fost verificate simultan de către poliţiştii locali, în urma unor sesizări de la locuitori, constatându-se că funcţionau în pofida suspendării activităţilor de acest fel din cauza contextului sanitar, astfel că au fost date amenzi în sumă totală de 8.000 de lei.

Potrivit Poliţiei Locale Arad, ‘în condiţiile agravării crizei medicale determinate de COVID-19’, agenţii au făcut verificări referitoare la respectarea prevederilor legale privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

‘Luând act de sesizările transmise, echipajele cu atribuţii de ordine şi linişte publică au organizat descinderea simultană în mai multe locaţii aparţinând unui agent economic ce desfăşoară activităţi cu publicul în domeniul jocurilor de noroc. Situate în patru zone diferite din municipiul Arad, acestea funcţionau nestingherite de reacţiile negative ale locuitorilor din zonă şi în pofida reglementărilor privind suspendarea temporară a activităţilor conexe respectivului tip de servicii’, a informat, miercuri, Poliţia Locală Arad.

Operatorul economic a fost sancţionat cu patru amenzi în valoare de câte 2.000 lei, pentru fiecare sală de jocuri găsită deschisă, în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi a Hotărârii de Guvern nr. 293/2021 referitoare la prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021.

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare