Olt: Un tânăr a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, la Corabia

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit şi alte trei persoane, printre care doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineaţa, pe DN54A, în oraşul Corabia, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Dan Nedeloiu.

El a precizat că unul dintre copii răniţi în accident, o fată în vârstă de 9 ani, a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la UPU Craiova.

Celălalt copil, un băiat în vârstă de 12 ani, a fost transportat la Spitalul Corabia.

Tot, la Spitalul Corabia a fost transferată şi mama copiilor, în vârstă de 32 de ani.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. Toate persoanele rănite, precum şi bărbatul de 25 de ani care a decedat, se aflau în acelaşi autoturism, iar în a doua maşină se afla numai şoferul, un bărbat de 57 de ani, care a fost asistat medical la locul accidentului şi a refuzat transportul la spital.

Tânărul de 25 de ani era la volanul maşinii în care se aflau femeia şi cei doi copii şi a fost găsit de echipele de intervenşie în stop cardio-respirator. Echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare timp de o oră şi jumătate, însă fără rezultat favorabil.

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare