Senatorul Iordache(PNL Gorj) sprijinit de Orban în demersul său pentru reducerea vârstei de pensionare a angajaților CE Oltenia: Legea va fi votată miercuri în plenul Camerei Deputaților

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a anunțat că a obținut sprijin din partea președintelui Camerei Deputaților și lider al PNL, Ludovic Orban, pentru proiectul de lege privind reducerea vârstei de pensionare și recunoașterea condițiilor de muncă a angajaților Complexului Energetic Oltenia(CE Oltenia).

Iordache: Astăzi am avut o întâlnire cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a decis să pledeze în favoarea proiectului de lege în fața altor colegi deputați.

Senatorul precizează pe facebook că, deși a fost reținut în declarații, a susținut decisiv angajații companiei în fiecare etapă a acestui proiect.

Parlamentarul transmite că, după ce legea a trecut de Senat, a fost blocată în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților timp de trei luni, prezentând la ședința organizată la Prefectura Gorj, în fața liderilor de sindicat, că USR bloca proiectul și i-a obligat să-l pună pe ordinea de zi.

Totodată, senatorul PNL Iordache menționează faptul că a purtat discuții și în interiorul echipei de la Gorj, iar Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingina vor vota această lege.

”Miercuri, 16 iunie, proiectul privind reducerea vârstei de pensionare și recunoașterea condițiilor de muncă pentru angajații companiei, va fi în plenul Camerei Deputaților și, 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢, 𝐚𝐦 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐜𝐚̆ 𝐥𝐞𝐠𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚𝐭𝐚̆ și angajații companiei se vor pensiona cu până la 13 ani mai devreme.

𝐃𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐦𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧 𝐢̂𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚̆ 𝐠𝐨𝐫𝐣𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬̦𝐭𝐢𝐮 𝐜𝐚̆ 𝐦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐠𝐮𝐫𝐚̆ 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐥𝐞𝐠𝐢!”, scrie Iordache pe facebook.

Iordache: Am lucrat în minerit și știu care sunt condițiile de muncă, de aceea voi fi întotdeauna alături de acești oameni!

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare