A fost ales cel mai tânăr președinte de Organizație PNL din Diaspora (președinte PNL Portugalia) – 19 ani; PNL Portugalia îl susține pe Orban la șefia PNL

Luni, 14 iunie a.c., în cadrul CCL PNL Portugalia, Sergiu Senciuc a fost ales Președinte al organizației PNL Portugalia.Senciuc, în vârstă de doar 19 ani, este cel mai tânăr Președinte de Organizație din Diaspora.
  • Senciuc: Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și votul colegilor, sunt cel mai tânăr Președinte de Organizație din Diaspora.
”Sincere mulțumiri tuturor membrilor PNL Portugalia pentru votul acordat. Mai mult decât un simplu vot, gestul dumneavoastră reprezintă dorința de a construi și consolida împreună minunata familie liberală de pe limanul portughez!
  • Este o responsabilitate care mă onorează, mai ales fiind vorba de Partidul Național Liberal, cel mai longeviv partid politic din România și Uniunea Europeană. Pentru mine contează mult.
Dacă până în momentul de față organizația a dus la bun sfârșit toate proiectele, pe viitor îmi doresc să continuăm muca în folosul semenilor de pe limanul Lusitan. Cei care mă cunosc știu că nu fac promisiuni, în schimb, nu ratez oportunitatea de a face mai mult și mai bine.
  • La muncă, cu toții, dragi colegi!”, a fost mesajul transmis Sergiu Senciuc – Președinte PNL Portugalia.

PNL Portugalia a anunțat că-l susțin pe Ludovic Orban la președinția PNL

Primul comunicat oficial al noului BPL PNL Portugalia:
  • „Prin prezenta, proaspătul ales Birou Politic Local al organizației PNL Portugalia vă aduce la cunoștință faptul ca s-a decis în unanimitate susținerea pentru actualul și viitorul Președinte al Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban.
Luăm această decizie deoarece avem încredere în omul Ludovic Orban. Îi apreciem calitățile de lider și loialitatea față de fiecare membru în parte. Este un coleg care a umblat prin partid și printre oameni, care cunoaște filialele și organizațiile locale. De lăudat!
Nu uităm că a fost singurul lider PNL care s-a opus vehement formării USL-ului, precum și Președintele care a dus partidul la victorii electorale importante, dar și cel care i-a învățat pe alții să facă politica onestității și a moralității.

PNL Portugalia sustin Orban

  • Nu dăm un vot împotriva nimănui, ci susținem în continuare omul potrivt la locul potrivit! În politică ne bazăm pe cei mai buni, cei cu experiență și verticalitate, altfel adversarii din teren câștigă puncte în timp ce noi le pierdem. Mizăm pe o campanie internă curată și conturată cu proiecte și viziuni pentru creșterea și consolidarea PNL-ului, delimitandu-ne de acte imature și ipocrite!
Deși suntem departe de casă, ne pasă și nouă de patria mamă, motiv pentru care ne implicăm! Nu este ușor, dar e frumos.
Aceasta este prima decizie luată în urma scrutinului electoral care a rezultat în formarea noului BPL.
Mulțumim frumos!
Semnatari:
Sergiu Senciuc – Președinte;
Valentin Urs – Vicepreședinte;
Viorel Miron – Vicepreședinte;
Maria Balaj – Membru de drept;
Doru Țugui – Membru de drept;
Mirela Fernandes – Membru de drept;
Costel Covaci – Membru de drept;
Scupăra Florica – Secretar-Trezorier.
Luni, 14 iunie 2021,
Lisabona – Portugalia.”

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare