Tulcea: A decedat după ce a căzut de pe acoperişul pe care-l repara

Un bărbat a decedat joi după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ şase metri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Tulcea întocmind dosar de cercetare penală pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, lucra pe acoperişul unei clădiri din satul Valea Teilor, iar sub greutatea lui o placă de azbociment s-a rupt, el căzând de la o înălţime de circa şase metri.

Potrivit IPJ, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă a decedat, iar în acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală şi se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului.

Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Alexandru Iordan, a declarat, pentru AGERPRES, că angajaţii instituţiei s-au autosesizat şi fac cercetări, însă în momentul de faţă nu s-a stabilit dacă evenimentul este încadrat ca accident de muncă.

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare