Concert TURETSKY CHOIR și SOPRANO la Cluj-Napoca; Accesul este gratuit!

Concert TURETSKY CHOIR și SOPRANO la Cluj-Napoca.Celebrele grupuri vocale rusești TURETSKY CHOIR și SOPRANO concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment muzical unic, intitulat UNITY SONGS, anunța ambasada Rusiei pe pagina oficiala de facebook.

Concertul va avea loc sâmbătă, 26 iunie, în Piața Unirii din Cluj, începând cu ora 19:30 și face parte din cadrul turneului mondial cu același nume ce traversează peste 21 de țări.

Accesul publicului la concert este gratuit în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări online prealabile obținute de pe platforma online EVENTIM.RO.

Programul concertului UNITY SONGS include cele mai îndrăgite melodii din repertoriul muzicii rusești: de la preferatele tuturor, precum „Katyusha” și „Smuglyanka Moldavanka”, până la muzica legendară „Alarm Bells of Buchenwald” sau „What Do You Know About War”.

”De asemenea, în semn de apreciere pentru țara gazdă a evenimentului, artiștii vor interpreta și melodii în limba națională”, mai transmite ambasada Rusiei în României pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare