Vetuţa Stănescu – aleasă președinte al PNL Hunedoara

Vetuţa Stănescu a fost aleasă, joi, în funcţia de preşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara, ea menţionând că prioritatea mandatului său va fi ca liberalii să câştige judeţul Hunedoara la viitoarele alegeri.

Stănescu: „Prioritatea zero a PNL este aceea de a câştiga judeţul Hunedoara şi de a-l transforma într-un judeţ al progresului, într-un judeţ în care dezvoltăm, în care nu spunem minciuni, în care investim şi aducem investitori, în care ne păstrăm tinerii acasă. Aceasta este prioritatea PNL şi a mea în calitate de preşedinte ales cu majoritatea sufragiilor”

Întrebată despre faptul că a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu a menţionat că acest lucru arată susţinerea pe care o are în cadrul filialei din partea preşedinţilor de organizaţii, a primarilor şi aleşilor locali ai partidului.

În ceea ce priveşte alegerile pentru viitorul preşedinte al PNL, ea a precizat că decizia referitoare la susţinerea unei anumite moţiuni o va lua conducerea filialei judeţene a PNL.

Vetuța Stănescu: Cu emoție și onoare, am primit votul de încredere al liberalilor hunedoreni

”Începând de azi, sunt Presedinte ales al PNL Hunedoara. In cadrul conferinței județene, le-am mulțumit colegilor și am vorbit despre valorile care ne vor duce spre victorii, in 2024: unitate și solidaritate.

Muncind împreună vom deveni mai puternici, vom învăța să ii ascultăm pe cei pe care ii reprezentăm și vom fi învingători.

Uniți suntem puternici, o singură echipă: PNL Hunedoara!”, a scris deputatul Vetuța Stănescu pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare