Ce angajament și-a asumat Guvernul. Anunțul vicepremierului Kelemen Hunor

În timpul inaugurării Bazinului Olimpic de la Târgu Mureş, Vicepremierul Kelemen Hunor a spus că Guvernul s-a angajat să asigure şi să caute resurse financiare pentru toate proiectele de dezvoltare.

„Acest Guvern s-a angajat, de la bun început, să asigure şi să caute resurse financiare pentru toate proiectele de dezvoltare, pentru fiecare comunitate, pentru fiecare regiune a ţării, fiindcă îşi face treaba un guvern într-o singură ipostază: dacă serveşte interesele comunităţilor locale, dacă dezvoltă şi îmbunătăţeşte condiţiile de viaţă, dacă deschide perspective noi pentru fiecare om, familie şi comunitate. Noi ne-am angajat în mod serios, şi sper că în mod exemplar, în acest proiect şi în fiecare zi, în fiecare săptămână aducem proiecte noi, deschidem căi noi pentru investiţii.

Este o mare onoare că eu coordonez două grupuri interministeriale: grupul interministerial pentru a pregăti strategia de sport a României pentru următorii 10-12 ani şi peste câteva luni vom fi gata pentru prima etapă. La începutul anului viitor, undeva în primăvara anului viitor, strategia se va aproba în şedinţa de guvern”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

Vicepremierul a mai spus că noua strategie pentru sport va implica şi dezvoltarea unei infrastructuri astfel încât să existe posibilitate pentru sportivii de performanţă, pentru copii, să aibă posibilitatea de a practica toate sporturile dorite.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare