Cristian Tudor Popescu: USR-PLUS s-a compromis după asocierea cu AUR pentru dărâmarea Guvernului Cîțu

Cristian Tudor Popescu afirmă că USR PLUS a făcut o greșeală pe termen mediu și lung după asocierea cu AUR pentru dărâmare Guvernului Cîțu prin moțiune de cenzură.

CTP: USR PLUS și-a asumat. După părerea mea a făcut o mare greșeală pe termen mediu și lung. Aceea de a-și alătura numele, cu semnături, de AUR.

”Spuseseră la un moment dat unii reprezentanți ai USR PLUS, acum vreo 48 de ore, chiar domnul Barna, „domne, votăm o altă moțiune de cenzură, dar dacă noi nu reușim să strângem suficiente semnături, votăm o altă moțiune de cenzură, dar n-o semnăm”.

Era bine ce spuneau acolo. Se gândeau așa: „votul curge, s-a votat secret”, mă rog, o să se acuze unii pe alții „că io, că nu știu ce…”, nu e ceva clar. În vreme ce semnăturile sunt acolo, cu nume și prenume. Și vor rămâne pe lista pe care vor să o depună acum împreună cu AUR, vor rămâne pentru eternitate, vor rămâne în istorie.

  • Va rămâne acest document pe care vor fi alături de personajele acelea… hai să le numesc exotice, de la AUR„, a spus CTP, la Digi 24.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare