Deputatul Cristescu – ACUZAȚII după alocările de bani din fondul de rezervă al Guvernului: Cîțu și-a plătit functia la Congresul PNL!

Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.Cîțu și-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!, transmite deputatul PSD, Radu Cristescu, într-o postare pe pagina sa de facebook.

  • Cristescu: Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame!

”Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;
2. atacăm și desființăm hotârărea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;
3. Cîțu va pleca! De tot!”, a mai spus parlamentarul social-democrat pe facebook.

Reamintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Florin Cîţu şi a tuturor demnitarilor implicaţi în adoptarea hotărârii de guvern prin care Executivul a alocat 1 miliard de lei din Fondul de Rezervă pentru proiecte locale.

 

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare