Grațiela Gavrilescu: Președintele joacă golf cu viața noastră? Atâta aroganță, suficiență și lipsă de empatie nu credeam că pot exista!

Gestul președintelui Iohannis, de a trimite în derizoriu demersul făcut împotriva lui Florin Cîțu, respectiv plângerea penală pentru abuz în serviciu, este o dovadă clară de cinism și aroganță, consideră deputatul umanist Grațiela Gavrilescu, într-o postare pe facebook.

  • Gavrilescu: Incredibil!Joacă golf cu viața noastră?!

Fostul ministru al Mediului, îî transmite președintelui Iohannis că: ”ABUZUL a fost ridicat la rang de hobby chiar de GUVERNUL DUMNEAVOASTRĂ iar penalii în funcție vă sunt simpatici, așa că o condamnare în plus nu vă dă emoții și chiar nu mai contează din punctul DUMNEAVOASTRĂ de vedere!”

”La Cernavodă, relaxat, președintele Iohannis a catadicsit să răspundă câtorva întrebări adresate de jurnaliști.Una dintre acestea- pe tema problemelor de viață și de moarte cu care se confruntă autoritățile administrației locale:
  • “Ziarist: Aseară, guvernul, în prima şedinţă după ce a fost demis de Parlament, a decis alocarea din fondul de rezervă a un miliard de lei către primării.

Astăzi, atât PSD, cât şi USR, anunţă că această decizie este una de folosire a banilor aflaţi la dispoziţia guvernului în mod discreţionar şi că banii merg, mai ales, către primării conduse de reprezentanţi ai PNL şi ai UDMR. Şi PSD spune chiar că va face o plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele lui Florin Cîţu şi vă face, de asemenea, responsabil şi pe dumneavoastră. Ştiaţi de această decizie şi cum vi se pare?

  • Președintele Iohannis: Este mai nou un hobby al unora de a mă acuza, de a acuza guvernul de tot felul de lucruri.

Sunt tactici de poziţionare în vederea consultărilor şi a formării unui nou guvern. Eu sunt convins că guvernul şi premierul Cîţu fac toate lucrurile exact aşa cum este legal şi corect. Nu am niciun fel de emoţii în această chestiune. Pe de altă parte, este clar că acum, în pragul iernii, anumite autorităţi au nevoie de sprijinul guvernului şi sunt convins că în această perspectivă au fost făcute alocările respective. Că unii şi alţii nu sunt mulţumiţi, probabil că este expresia unei frustrări, pentru că nu ei sunt acolo, la cheia banilor, dar am discutat demult aceste chestiuni cu premierul Cîţu şi am primit toate asigurările că aceste alocări vor fi făcute strict în corelare cu nevoile comunităţii, autorităţii locale respective.”

Gavrilescu: Serios? O fi văzut lista? Atâta aroganță, suficiență și lipsă de empatie nu credeam că pot exista!

Cum să trimiți în derizoriu, ca președinte al țării, demersul legitim al unui partid- “întâmplător” și cel mai mare, de a-i face plângere penală premierului pentru abuz în funcție, etichetându-l a fi hobby, frustrare și tactică de poziționare politică?
  • Nu, domnule președinte!

ABUZUL a fost ridicat la rang de hobby chiar de GUVERNUL DUMNEAVOASTRĂ iar penalii în funcție vă sunt simpatici, așa că o condamnare în plus nu vă dă emoții și chiar nu mai contează din punctul DUMNEAVOASTRĂ de vedere!

Pentru primari, însă, legea contează și contează și fiecare leuț!
În pandemie, au primit sarcini peste sarcini: să reamenajeze sălile de clasă, să cumpere dezinfectante și măști, ba chiar să dezinfecteze străzile… Bani nu au primit.
S-au blocat și toate investițiile pentru că, vezi-doamne, s-a furat cu PNDL-ul…
Între timp, firmele de construcții au falimentat, materialele s-au scumpit, muncitorii calificați au plecat…
  • Sărăcia a întrecut pandemia și acum vă permiteți, în disprețul legii și al colectivităților “neagreate”, să girați ca bruma de alocări să se facă exclusiv pe criterii clientelare?!Rușine!”, a mai transmis Grațiela Gavrilescu, în postarea de pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare