Adrian Năstase dă replica criticilor săi

Fostul premier Adrian Năstase a fost de-a lungul timpului ţinta a numeroase atacuri, multe dintre ele vinzând orientarea sa sexuală, iar vineri seara fostul politician a revenit asupra zvonului că ar fi homosexual în podcastul lui Damian Drăghici, scrie site-ul stiripesurse.ro.

„Eu ştiu ce valoare am, ideea cu ipocrizia, cu falsa modestie, n-am avut-o niciodată. Nu accept să fiu umilit, nu accept situaţii care să mă deranjeze sub acest aspect. Uneori, văd cum cresc precum buruienile generaţiile de idioţi. Unii spuneau că sunt homosexual, mă enervam. Le spuneam: Bă, băieți, sunt pregătit să dau examen cu nevestele voastre”, a povestit fostul politician, conform sursei citate.

În urmă cu câteva zile, Adrian Năstase a vorbit în direct la Antena 3 despre situația politică din România și considera că s-a ajuns la un „blocaj care va fi foarte greu de depășit”.

„(…)PNL crede că voturile PSD vor veni în mod automat, dar nu vor veni aşa. Este clar că s-a ajuns în impas, că PNL doreşte să ducă până la capăt anumite proiecte ale lor care nu permiteau intrarea la guvernare a unor miniştri PSD. Deci suntem într-un moment grav”, spunea Năstase.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare