VIDEO / Laura Vicol(PSD): Mi-aș dori foarte mult ca un partid aflat la guvernare să nu-l mai văd cu vuvuzele în guvern – să vedem ”umeri puși la treaba”

Adevărul este că majoritatea românilor își doresc înțelegere între partide și eficiență. Românii nu vor scandal., transmite deputata social-democrată Laura Vicol într-o postare pe facebook.

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Vicol a spus că-și dorește foarte mult ca un partid aflat la guvernare să nu-l mai vădă cu vuvuzele în guvern, sa nu mai vedem live uri pe facebook – să vedem ”umeri puși la treabă”.

”Pentru România în acesti 2 ani de zile nu s-a facut nimic – Iohannis a făcut foarte prost că s-a implicat în campania PNL ului(…)Mi e rusine sa stiu ca in tara mea sunt oameni care nu au ce sa puna pe masa, care nu vor avea cum sa-si plateasca facturile, care nu au siguranta zilei de maine.”, a mai transmis parlasmentarul PSD în intervenția sa de la Realitatea.

”Criza sanitară a afectat pe toată lumea – nu a ales între pesediști, liberali, useriști sau auriști. Este o criză care ne privește pe toți și dacă putem pune umărul să luptăm împotriva ei, o facem fără regrete și pași înapoi. La fel și criza economică și socială – afectează pe toată lumea.”, a mai transmis Laura Vicol pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare