Orban, la sediul PNL: Guvernul cu PSD este o ruşine; la conducerea partidului se execută comenzile de la Cotroceni

Ludovic Orban a venit luni la sediul PNL pentru a vota împotriva alianței cu PSD. „Guvernul cu PSD este o rușine”, a spus fostul lider PNL, care a catalogat negocierile din ultimele zile drept o „bătaie de joc”, scrie stiripesurse.ro.

„La conducerea partidului se execută comenzi de la Cotroceni. (…) E o rușine, o alianță împotriva naturii și făcută în disprețul românilor care ne-au acordat votul”, a spus Ludovic Orban.

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, susține că negocierile dintre PNL și PSD au condus la un eșec major al liberalilor, asta pentru că cei de la PSD vor avea premierul chiar înaintea anului electoral 2024.

„Astea au fost negocieri fără mandat, a fost o bătaie de joc față de BNP-uri, BEX-uri. Nu au avut mandat, au mințit. Această înțelegere cu PSD presupune că PSD va avea premierul în perioada alegerilor parlamentare. Unde este victoria, dacă dai premierul PSD înaintea alegerilor? Evident că negocierile sunt o rușine. Premierul nu e premier fără SGG și fără ministerul de Finanțe”, a spus Ludovic Orban.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare