Deputatul AUR Silviu PĂUNESCU – bilanțul primului an în Parlament: 28 de propuneri legislative inițiate și susținute; 20 de întrebări adresate Guvernului

Anul se apropie de sfârșit și, mi se pare normal ca, în calitate de om politic și angajat al românilor, până la urmă, să prezint un raport de activitate, așa cum ar trebui, de altfel, să o facă, public, toți demnitarii acestei țări!, a anunțat deputatul AUR, Silviu-Titus Păunescu, printr-o postare pe pagina sa de facebook.

Parlamentarul AUR motivează publicarea acestui raport de activitate prin faptul că acest lucru este un gest firesc de responsabilitate, rapoartele de activitate se fac în fiecare instituție plătită din bani publici, așa că nici Parlamentul, prin reprezentanții săi aleși, senatori și deputați, nu ar trebui să facă rabat de la astfel de practici.

Păunescu: În calitatea pe care o am, aceea de deputat, fac parte din patru comisii parlamentare – cea de buget, finanțe și bănci, cea pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice și comisia parlamentară a revoluţionarilor din Decembrie 1989.

  • ”Până la sfârșitul aceste sesiuni parlamentare, am inițiat și susținut un număr de 28 de propuneri legislative, dintre care, cele mai importante, au vizat eliminarea finanţării activităţii partidelor politice, combaterea și limitarea măsurilor abuzive ale statului în ceea ce privește gestionarea pandemiei ori acordarea voucherelor culturale pentru elevi.
  • În ceea ce privește întrebările si interpelările adresate Guvernului și altor instituții centrale și locale, acestea au fost în număr de 20 și au avut în vedere atât problemele întâlnite în cadrul circumscripției electorale, cât și cele din plan național, cu repercusiuni asupra calității vieții cetățenilor.

Astfel, am cerut lămuriri asupra situației dezastruoase a spitalelor din România, a lipsei banilor pentru irigații, a numărul de unități școlare fără autorizație ISU sau grupuri sanitare neconforme din județul Ialomița ori a situației autorizațiilor ISU pentru spitalele din județul Ialomița, ca să dau doar câteva exemple.

Prin declarațiile politice susținute am atras atenția asupra situației dezastruoase în care se află România, cu un sistem sanitar la limita colapsului, cu o clasă politică total ineficientă și indiferentă asupra calității vieții românilor, care pune, mereu, de 30 de ani, interesul de partid mai presus decât cel al cetățeanului și am întărit nevoia de schimbare a ei cu o nouă generație de oameni pentru care țara să fie pe primul loc, întotdeauna.”, a precizat deputatul Păunescu în postare.

Păunescu: Am semnat, susținut și votat moțiunea prin care guvernul Cîțu a fost demis.

”În circumscripția electorală, și nu numai, m-am implicat constant, prin audiențe, vizite pe teren, ”la firul ierbii”, în rezolvarea problemelor locuitorilor, indiferent de opțiunea lor politică.

2021 fost un an dificil pentru toată lumea, iar cei care guvernează România, în continuare, par orbi și surzi la adevăratele probleme ale țării și ale românilor!

Din 2024, se va face, în sfârșit, #dreptatepentruRomânia!”, încheie parlamentarul AUR, postarea de pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare