ISTORIA se repetă după 40 de ani / Simona Halep, CAMPIOANĂ la Roland Garros

Meci incredibil reușit de Halep în finala turneului de la Roland Garros, împotriva jucătoarei americane Sloane Stephens.Halep, 26 de ani, numărul 1 mondial, a câștigat finala de la Roland Garros cu americanca Sloane Stephens, pe care a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1.Victoria vine la 40 de ani după ce Virginia Ruzici a reușit aceeași performanță în 1978.

Primul set a dat o mulțime de emoții susținătorilor români când Stephens și l-a adjudecat cu 6-3.Însă ce a urmat este de-a dreptul incredibil, când Halep și-adus aminte ca nu are voie să mai piardă încă o finala de GS.

Roland GarrosRomânca a revenit în meci uluitor dupa un minunat 6-4, ca mai apoi, în setul decisiv să înceapă adevăratul măcel pe terenul de tenis, 6-1 și astfel Simona devine regina tenisului mondial, câștigând primul trofeu de Grand Slam din cariera sa.

 

 

HalepO țară întreagă se bucură pentru jucătoarea nr.1 a clasamentului mondial, o mulțime impresionantă anunțându-și prezența la aeroport să o întâmpine pe marea campioană.

 

 

Sursa foto: capturi ProTV

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare