marți, iunie 28, 2022

A fost numit un nou Director General la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM)

Conform unui comunicat remis ecopolitic.ro din partea FNGCIMM, începând cu data de 12 februarie 2019 domnul Gheorghe Lăpădat a preluat funcția de Director General al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

Conform aceleiasi surse, Gheorghe Lapadat are o experiență de peste 30 ani în sistemul financiar – bancar românesc, ocupând de-a lungul timpului diferite poziții cheie de coordonare și conducere ; domeniile sale de expertiză sunt legate de activitățile de creditare, garantare, consultanță, contabilitate și audit financiar.

Absolvent al Facultății de Știinte Economice din cadrul Universității din Craiova, domnul Lăpădat a obținut în anul 2007 titlul științific de Doctor în Economie, titlu acordat de Universitatea din Craiova. A publicat, în calitate de autor, colaborator și coautor o serie de articole științifice pe teme economice, precum și un Manual universitar de Microeconomie.

In ultimii 14 ani, Gheorghe Lapadat a ocupat funcția de Director General al Fondului Local de Garantare Craiova – Filiala FNGCIMM IFN SA, reușind să obțină rezultate cu deosebit impact pozitiv pentru dezvoltarea de ansamblu a activității de garantare și de extindere a portofoliului de beneficiari.

  • Din martie 2018 domnul Lăpădat a ocupat funcția de Director General Adjunct al FNGCIMM București. Orientarea către rezultate și permanenta precupare pentru creșterea eficienței, viziunea strategică și de management au fost confirmate de indicatorii economici înregistrați pe parcursul ultimului an.

Gheorghe Lăpădat, Director General al FNGCIMM «Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii  împlineste anul acesta 18 ani, vârsta dinamismului, a entuziasmului în atingerea obiectivelor strategice. Am încredere în întreaga echipă de profesioniști de la FNGCIMM, și am convingerea că va contribui activ la consolidarea poziției instituției pe piața financiar-bancară, ca partener pe termen lung al finanțatorilor, ca sprijin al mediului antreprenorial, al autorităților publice locale și al fermierilor din intreaga țară.

Vom continua extinderea și modernizarea activității, acordând o atenție deosebită dialogului direct cu potențialii beneficiari din întreaga țară; vom continua implementarea proiectelor de digitalizare în cadrul instituției, urmând astfel tendințele actuale la nivel național și internațional. Avem un mesaj de încurajare pentru tinerii noștri beneficiari, pentru a investi în propria dezvoltare sau pentru a-și antrena și materializa abilitățile antreprenoriale, iar pentru beneficiarii ajunși la vârsta maturității în afaceri vom continua să ne concentram pe diversificarea și adaptarea produselor de garantare pentru a răspunde pe deplin cerințelor de dezvoltare pe criterii de sustenabilitate.» a declarat Gheorghe Lăpădat, Director General al FNGCIMM.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner