„Acest caz (Thierry Breton) demonstrează clar că UE își instalează oamenii de care are nevoie pentru a nu ieși din decorul deja stabilit și e o dovadă clară a fraudei comise cu implicarea lor, inclusiv în România, dar și a faptului că este o ingerință clară în ingerințele unui stat. Este foarte important că și-au dat arama pe față. De aceea spuneam că este un precedent pozitiv, pentru că foarte multă lume, inclusiv în Europa s-a uitat cu ochi buni la ceea ce a făcut poporul român. Este un val peste tot în Europa care nu poate fi oprit, în Germania este un curent foarte puternic, pe care și nemții l-au văzut în România”, a spus Călin Georgescu la Realitatea Plus, conform activenews.ro.
„Violența a venit fix de la cei care nu respectă legea, de la cei care vor să ignore legea. Dacă statu este în afara Constituției Românie, înseamnă că este un stat violent, un stat care-și atacă cetățenii Iar dacă ICCJ sau CCR nu vor găsi o soluție, înseamnă că în scurt timp putem să nu mai avem republică și că justiția este bazată ori pe incompetență, ori pe trădare. Legat de cetățeanul Klaus Iohannis, vreau să spun două lucruri:
Cel care creează violența este chiar el, pentru că el a încălcat legea, o ignoră și ignoră dreptul românilor la vot
Doi – NU există decât o soluție, să plece,. Nu știu de unde să demisioneze, că nu mai este legitim, dar există un singur mod, să plece, pentru că dacă acest lucru nu se întâmplă, se pot dezvolta multe lucruri la adresa sa.
Statul român cunoaște foarte bine vulnerabilitățile pe care cetățeanul Klaus Iohannis, fost președinte, le-a avut in anturajul său primar, de rang zero, cu privire la elemente infracționale din Rusia și de care însăși Rusia s-a delimitat. Dacă nu se întâmplă aceste lucruri, vorbim de infracționalitate uriașă creată de cetățeanul Klaus Iohannis si se pune întrebarea cu ce drept mai poate reprezenta statut român la orice întâlnire internațională, pornind de după data de 21 sau 22 decembrie. Eu de aceea am spus că sper să plece, ca s nu se dezvolte lucruri foarte consistente pe aceste subiecte.
Eu nu sunt împotriva NATO, dar în statutul Alianței scrie că este o organizație defensivă, dacă devine ofensivă, nu mă mai interesează, nu mai aveam ce discuta. Vreau să evaluez. La fel cum vreau să văd cum stăm cu energia, câtă producem, câta vindem și cu cât rămânem. Piața trebuie să fie cu adevărat liberă, ea acum este piață de monopol, eu vreau să aduc în România domnia pieței cu adevărat libere, făcute de producător.
Nu am așteptări de la Curtea de Apel, dar sunt convins că lucrurile se vor echilibra, pentru că eu sunt un om de echilru si de centru. De aceea am apelat la avocați internaționali. Este însă inevitabil acest drum către democrație, către statul de drept și către cel mai important articol din Constituție, care spune că statul național suveran aparține poporului, care-și exercită drepturile prin organe pe care le alege. Noi practic am dinamitat statul de drept”, a spus, printre altele, Călin Georgescu.