Adrian Zorlescu, candidatul AUR la Președinția CJ Gorj: Caravana medicală AUR ne-a arătat o realitate cruntă: România se confruntă cu o problemă acută în sistemul medical

Adrian Zorlescu, candidatul AUR la Președinția CJ Gorj, spune despre caravana medicală AUR că ne-a arătat o realitate cruntă și anume că România se confruntă cu o problemă acută în sistemul medical.
  • ”Caravana medicală AUR ne-a arătat o realitate cruntă: România se confruntă cu o problemă acută în sistemul medical, iar mulți oameni din județul Gorj se confruntă cu lipsa accesului la îngrijire medicală.

Avem nevoie urgentă de centre de permanență în toate localitățile aflate la o distanță de 20 de kilometri față de asistența medicală de specialitate.

Ca și candidat la Președinția Consiliului Județean, mă angajez să demarez un amplu proiect pentru sănătate, astfel încât nicio localitate din județul Gorj să nu fie mai departe de 20 km de un spital sau centru de permanență cu medici profesioniști.
Investim în sănătate pentru că este pilonul de bază pentru dezvoltarea județului nostru, iar sunt convins că, prin eforturile noastre comune, putem asigura accesul la îngrijire medicală de calitate pentru toți locuitorii județului Gorj”, a spus Adrian Zorlescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare