sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Aeronava TAROM va repatria românii din Africa de Sud

Aeronava TAROM care va repatria românii din Africa de Sud va ateriza la Otopeni luni, în jurul orei 15:00, cu o zi mai devreme faţă de ora comunicată iniţial către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, informează MTI, Agerpres. 

„În urma analizelor efectuate cu toţi factorii implicaţi în organizarea misiunii de repatriere a românilor şi cetăţenilor europeni din Africa de Sud, dar şi în urma recalculării orarului de zbor, aeronava TAROM va ajunge cu o zi mai devreme faţă de ora comunicată iniţial către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Astfel, aeronava Boeing 737-700 YR-BGG va ateriza la Otopeni în data de 30 noiembrie 2021, în jurul orei 15:00. Directorul general al TAROM îşi asumă informarea eronată”, se spune într-un comunicat al ministerului de resort.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunţat iniţial că avionul care va aduce în ţară din Africa de Sud echipa de rugby din Baia Mare va ateriza pe Otopeni pe 1 decembrie, în jurul orei 12:00, urmând ca TAROM să asigure transportul până în oraşul de destinaţie.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner