AFIRMAȚIA SĂPTĂMÂNII: Ponta este un freelancer, și-și dă în primire colegii la DNA, ca în filmul cu mafioți, ”Goodfellas” (Baieti buni)

Ponta si Dragnea
Foto: stiripesurse.ro

Afirmația săptămânii, că Victor Ponta este ”freelancer” și că-și dă în primire colegii la DNA, ca în filmul cu mafioți, ”Goodfellas” (Baieti buni), a fost făcută de vicepreședintele PNL, deputatul Dan Vîlceanu în cadrul unei emisiuni la un post de radio local.

Mai mult decât atât, liderul PNL crede că Ponta urmărește îndepărtarea lui Dragnea și revenirea în Partidul Social-Democrat.

Dan Vilceanu”Ponta își dă în primire colegii la DNA. Situația asta seamănă cu cele din filmele cu mafioți. El știe că dacă este denunțător scapă, dar moare Dragnea” a comentat deputatul PNL, la postul local de radio din Gorj, Infinit FM.

Fostul premier a scris, zilele trecute, pe pagina de socializare, că președintele PSD Liviu Dragnea a făcut „presiuni” în 2013 ca Laura Codruța Kovesi să fie numită procuror-șef al DNA.

Din punct de vedere al denunțurilor pe care le face Ponta împotriva foștilor colegi din PSD, Vîlceanu a mai spus că-i seamănă a o șcenă din filmul cu mafioți italieni, ”Goodfellas” (Baieti buni), pentru că și acolo unul dintre ei toarnă, ca și în cazul Ponta acum, care se duce și-i dă în primire pe foștii colegi.

Opinia lui Dan Vâlceanu este că războiul Ponta-Dragnea are un singur obiectiv: banii.

sursa: radio Infinit FM