duminică, iunie 26, 2022

Afişul prin care PSD anunţă mitingul – lansat în spaţiul public

Simbolul justiţiei înarmată şi cu o sabie tronează pe afişul lansat în spaţiul public, şi care invită lumea la mitingul PSD care va avea loc pe 9 iunie de la ora 20.00. „Participă şi tu la miting împotriva abuzurilor, dacă crezi că drepturile fundamentale şi constituţionale trebuie respectate!”, scrie pe afişul lansat de membrii PSD pe paginile de socializare.

https://www.facebook.com/events/199509110678595/

Primele detalii despre organizarea acestui miting, anunţat de preşedintele PSD Liviu Dragnea ca având „sute de participanţi”, au fost date jurnaliştilor de secretarul general al formaţiunii, Marian Neacşu.

marian neacsuEl spune că manifestarea va aproximativ o oră şi jumătate, nefiind exclusă şi participarea unor „invitaţi din afara partidului”, şi a precizat că ora 20,00 este una potrivită pentru a nu încurca circulaţia.

Neacşu nu a dorit să intre în amănunte organizatorice, precizând doar că „va fi o surpriză plăcută”.

„Încă echipa de organizare îşi conturează modalitatea de desfăşurare a evenimentului”, adăugat el.

Marian Neacşu mai spune că organizaţiile judeţene vor fi cele care vor suporta în cea mai mare parte costurile deplasării la Bucureşti. El a adăugat că îi va „contoriza” pe cei  din filiale.

El nu ştie deocamdată dacă va fi blocată circulaţia în zonă: „Mi-e greu să vă spun aceasta, urmează toată săptămâna aceasta să avem întâlniri cu Poliţia Capitalei, cu Jandarmerie, cu Poliţia Generală ca să stabilim care sunt cele mai bune soluţii pentru a putea ajunge în timp util să ne desfăşurăm evenimentul şi să deranjăm cât mai puţin populaţia Bucureştiului”, a declarat luni Neacşu la Parlament.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner